Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΑΣ... ΤΑ...ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ

Νέο σενάριο για τα σκουπίδια της Λευκάδας, δημοσιοποιεί το έγκυρο ενημερωτικό site  της Ηπείρου epiruspost.gr. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τα σκουπίδια της Λευκάδας θα καταλήγουν σε τρεις  ΧΥΤΑ της Ηπείρου -Ελληνικού Ιωαννίνων, Βλαχέρνας Άρτας και Καρβουναρίου Θεσπρωτίας,  μετά από απόφαση του Υπουργείου  Εσωτερικών που  ανακοινώθηκε από τον Υπουργό Παναγιώτη Κουρουμπλή στον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων Ηπείρου Στάθη Γιαννούλη.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα άρχισαν ήδη οι αντιδράσεις...
Μετά τις αντιδράσεις στην Αιτωλοακαρνανία για το ίδιο θέμα, φαίνεται ότι μάλλον η Λευκάδα για τους γείτονες είναι μόνο ένας εύκολα προσβάσιμος και φθηνός πολύ όμορφος και ξεχωριστός προορισμός , που τον τιμούν ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες. Τώρα που η Λευκάδα χρειάζεται να την βοηθήσουν σε ένα σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει, οι τοπικοί παράγοντες και πολιτικοί της  Ηπείρου και της  Αιτωλοακαρνανίας δεν δείχνουν τη διάθεση να το κάνουν.
Να αναφέρουμε εδώ απλά, ότι ένα μεγάλο ποσοστό από τα σκουπίδια αυτά, τα δημιουργούν κάτοικοι των γειτονικών περιοχών, που πολλοί από αυτούς έρχονται στη Λευκάδα το καλοκαίρι για μπάνιο και φεύγουν την ίδια μέρα, χωρίς το νησί να έχει κάποιο ιδιαίτερο όφελος...

πηγή: http://www.lefkadanews.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου