Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΩΣΟΥΝ της Ευρ.Λειβαδά

Όλα ξεκίνησαν από όταν ο κ. Γιώργος Παπανδρέου, αμερικανός υπήκοος και υπηρέτης, ανέλαβε το Υπουργείο Εξωτερικών (τα αρχεία θέλουν ενδελεχή έρευνα από τον ιστορικό του μέλλοντος. Θυμηθείτε, εκτός από την ματιά που έρριξε στους δικούς του κατά την ορκωμοσία στην Βουλή, το Ναι που είπε πριν καλά καλά αναγνωσθεί το σχέδιο Ανάν). 
Την "δουλειά" προχώρησε ο άλλος ανθέλληνας ο κ. Δημήτριος Δρούτσας που ανέλαβε Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών. Ετούτο το συνονθύλευμα που έχουμε για κυβέρνηση, απλώς, δηλώνει την υποταγή του στην Γερμανία. Άβουλα και υποτακτικά.
Αυτήν την Ευρώπη είχε ονειρευθεί ο Κωνσταντίνος Καραμανλής; Νομίζω πως όχι.
Εν κατακλείδι: πρώτα αφαιρέθηκε το "Εθνικός/ή" από τα ονόματα κρατικών φορέων (Υπουργείο Εθνικής Άμυνας -έγινε Υπουργείο Άμυνας, Υπουργείο Εθνικής Παιδείας- έγινε Υπουργείο Παιδείας -γνωστός ο ρόλος της κ. Άννας Διαμαντοπούλου και της "Σχολής" που υπηρετεί- κ.ο.κ.). Μετά ενισχύθηκε ο ρόλος του Προξενείου της Κομοτηνής και εθελοτυφλούσαν όλοι οι "δικοί μας" στις προκλήσεις. Όπως και στις θέσεις των Σκοπίων. Παράλληλα, αφαιρέθηκε και συνεχίζει να αφαιρείται η λέξη "Ελληνικός/η" από δημόσια τμήματα. Τώρα "έβαλαν χέρι" στη σημαία. Θα απομείνουν μόνον οι οριζόντιες γραμμές της και θα εξαλειφθεί ο σταυρός.
Επιπλέον, γιατί ετοιμάζονται χαρτονομίσματα με δρχ; Τι εξυπηρετούν αυτά τα "δοκίμια";
Ό,τι κι αν κάνουν 1. την ιστορία δεν μπορούν να την διαγράψουν (όσο και αν την παραποιούν η κ. Ρεπούση και οι συν αυτή) και 2. την ψυχή των Ελλήνων δεν πρόκειται να την αλώσουν (οι μακροχρόνιες σκλαβιές αυτό δηλώνουν: ελλαδικός κορμός 400 χρόνια, Επτάνησα 750. Και όλοι είμαστε σήμερα Έλληνες και έτσι διαπαιδαγωγούμε τις επόμενες γενιές).
Δεν θα πρέπει να ξεχνούν οι οπαδοί της "σαλτσοποίησης" πως ό,τι ενώνεται με βία, αποχωρίζεται με βία ή με αίμα.
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου