Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΟΤΤΟ (ΠΕΤΙΜΕΖΙ) της Κάθυς Αλυσανδράτου (Κεφαλονιά)

Βράζουμε 3 λίτρα μούστο σε σιγανή φωτιά,με ένα τουλουπάνι με μια κουταλιά της σούπας,στάχτη.
Ξαφρίζουμε και πετάμε τους αφρούς.
Αφήνουμε να βράσει όσο χρειαστεί,μέχρι να γίνει ένα σιρόπι σαν αραιό μέλι.
Θα μείνει περίπου μισό λίτρο.
Διατηρείται για χρόνια σε γυάλινο μπουκάλι.(καλύτερα μέσα στο ψυγείο)
Σημείωση σύνταξης:Μην ξεχάσετε να κάνετε κλικ σε κάποια από τις διαφημήσεις του ιστολογίου,για να επιβιώσει.
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου